Modalitati de plata

Plata produselor se face prin ramburs la curier sau prin plata bancara in conturile firmei noastre, produsele urmand a fi expediate in cel mai scurt timp dupa confirmarea platii.

Contul firmei: RO32 BRDE 426 SV 792 9192 4260, beneficiar ANA AUTO TOOLS SRL cu mentiunea numarului facturii pe ordinul de plata.

Expediere & livrare

Comanda va fi expediată în  termen de maxim 72 de ore în zilele lucrătoare de la data plasării comenzii.

Comenzile sunt livrate de compania de curierat DPD. Termenul de livrare este cuprins între 1 și 7 zile lucrătoare. Costurile de transport variaza in functie de greutatea produselor si pornesc de la 25 lei.

Reclamatii si returnari

Clientul are dreptul de a returna marfa în termen de 14 zile de la primirea acesteia, mărfurile putând fi returnate INTACTE, adică NEUTILIZATE în ambalajul ORIGINAL cu accesorii NEDETERIORATE, dacă există.

ORICE URMA DE UZURA DIMINUEAZA VALOAREA PRODUSELOR!

Pentru a trimite informații despre dorința de a returna sau a face o reclamație cu privire la bunuri, vă rugăm să ne contactați prin e- mail: sculepolska@gmail.com

Daca doriti returnarea produsului/elor trebuie sa folositi un formular de retragere din contract

Model-formular-de-retragere

Articolul reclamat trebuie livrat la sediul companiei – București, sector 2, strada Lanternei nr 28. Reclamațiile sunt luate în considerare în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării.

În cazul unei returnări sau reclamații, costul livrării va fi suportat de către client.

Meniu Principal

Deschide chat
Salutare!
Te putem ajuta?